High Tea

Een volledig verzorgde High Tea in ons unieke Engelse theehuis
Heb je zin om tot rust te komen en heerlijk te genieten van een warme kop thee met echte Engelse lekkernijen? Dan is onze volledige verzorgde High Tea iets voor jou. Onze High teas worden bereid met een selectie aan gerechten waaronder huisgemaakte soep, diverse hartige en zoete gebakjes en onbeperkt thee! Onze High Tea kan worden aangevraagd voor zowel kleine als grotere groepen.

Wat kan ik verwachten van de High Tea?

Je kunt een heerlijke, volledig verzorgde, ochtend of middag verwachten die in het teken staat van gezelligheid en genieten. Je neemt plaats in ons unieke theehuis die ingericht in Engelse sferen. Zelfs ons servies hebben we hier op aangepast. Het menu ziet er als volgt uit:
  • Vooraf een huisgemaakte soep
  • Hartige hapjes
  • Zoete hapjes
  • Onbeperkt thee
De kosten van de High Tea zijn € 21,95 per persoon.

High Tea reserveren

Wil je binnenkort komen genieten van een echte Engelse High Tea bij Teehus Ut 'e Tút? Reserveer dan van te voren een plekje via onze website! Na je reservering ontvang je van ons zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Meer informatie over een High Tea

Wat is een High Tea?
Een High Tea is een gezellig evenement waar thee en gebak worden geserveerd met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Onderdeel van een High Tea zijn onder andere thee en scones. 

Een High Tea kan zowel thuis gehouden worden als in een heus theehuis. Een High Tea hoort bij de echte Engelse cultuur. 
Hoe is de Engelse High Tea ontstaan?
Het begon allemaal op 24 april 1840 toen koningin Victoria haar 21e verjaardag vierde. Ze ontving een geschenk met een set porseleinen kopjes en schotels die werden gebruikt voor het serveren van thee. Nadat ze deze geschenken had ontvangen, besloot ze een feest te geven zodat haar vrienden en familieleden het met haar konden vieren. In eerste instantie werd de High Tea alleen geserveerd met thee en koekjes. Later werden hier nog meer hartige en zoete hapjes aan toegevoegd.
Wat zijn de kosten van de High Tea bij Teehus Ut 'e Tút?
De kosten van een High Tea bij Teehus Ut e Tut zijn € 21,95 per persoon.

Je krijgt een volledig verzorgde High Tea inclusief onbeperkt thee.
Is het ook mogelijk om de High Tea vegetarisch te reserveren?
Zeker, het is mogelijk om de High Tea vegetarisch te reserveren. Geef je wens hiervoor aan tijdens het maken van de reservering.

Van plan iets te organiseren? We organiseren ook babyshowers en Afternoon Teas.

Stationsweg 97 | 9201 GJ Drachten 
Tel: 0512 - 247 741 | Mail: info(@)utetut.nl
chevron-down