oktober 11, 2023

Dé High Tea van Friesland die je Niet Mag Missen

Een heerlijk High Tea, wie kan daar op zijn tijd niet van genieten? In dit blogbericht vertellen we je over een High Tea in Friesland die je als High Tea liefhebber niet mag missen. We hebben het over de High Tea van Teehûs Ut 'e Tút.

Waarom is dit de beste High Tea van Friesland?

Er is één simpele reden waarom wij denken dat de High Tea van Teehûs Ut 'e Tút de beste is van Friesland. De reden is; passie.

Iedereen die in dit theehuis in Drachten werkt heeft passie voor het vak. Niet alleen de medewerkers, maar ook de deelnemers van de dagbesteding.

Iedereen zorgt er dagelijks voor dat er High Tea's geserveerd worden waarin de passie terug te proeven en zien is. Zo zorgt het team voor een onvergetelijk gezellige middag!

High Tea

Wat kan ik verwachten?

Als je in ons theehuis komt om te genieten van een High Tea dan mag je wat verwachten. Het team doet er dan ook alles aan om minstens aan de verwachtingen te voldoen en liever nog deze te overtreffen!

Van hartige hapjes, zoete hapjes tot onbeperkte thee. Je wordt volledig ontzorgd!

Een dagbesteding

Het theehuis is niet zomaar een theehuis, het is ook een plek voor dagbesteding. De deelnemers van de dagbesteding doen passievol hun werk en zijn er om te leren. Zo leiden we onze deelnemers op in alle facetten dat een theehuis met zich meebrengt.

Door veel aandacht en de passie van de deelnemers zorg Teehûs Ut 'e Tút ervoor dat jouw bezoek onvergetelijk is.

Een prachtige locatie

Ut 'e Tút is één van de leukste plekken van Friesland. Het theehuis is een prachtige plek om te genieten van een High Tea de lekkere hapjes die je daarbij krijgt.

Het is ook een bijzondere locatie omdat het helemaal in oud Engelse stijl is gemaakt. Je geniet niet alleen, je waant je ook helemaal in Engeland.

Binnenkant van het theehuis

Wat vinden anderen van de High Tea?

Als veel mensen in en rondom Friesland hebben inmiddels het theehuis bezocht. Ut 'e Tút krijgt dan ook veel positieve reviews! Een aantal reviews van bezoekers die enthousiast waren over de High Tea:

"Wat een fijne ontspannen plek. Heerlijke High Tea met zeer vriendelijk personeel die je graag wil helpen. Mooi initiatief ook dat je hier dagbesteding kunt doen." - Martine Feenstra-Jansen

"Dagbestedingsplek waar de deelnemers echt professionals zijn! Wij hebben genoten van een ruim theeassortiment en de heerlijkste, super vers, mooi gepresenteerde hapjes ooit.
Wanneer wij in de buurt zijn komen wij zeker nog een keer langs."
- M

"Vandaag samen met mijn dochter ons hier laten verwennen met een super heerlijke high tea. Fantastisch! Alles vers, zelfgemaakt en overheerlijk, een echte aanrader." - Tineke van der Leest

Het theehuis is supertrots op de mooie reviews bezoekers regelmatig achterlaten op Google Reviews!

Kan ik komen genieten van een High Tea?

Zeker! Het is mogelijk om binnenkort al te komen genieten van een High Tea. Het is wel belangrijk om bij het theehuis te reserveren, omdat sommige dagen snel volgeboekt zijn.

Je kunt een reservering voor een High Tea plaatsen via de website. De reservering wordt normaal gesproken dan binnen 2 dagen bevestigd. Bellen is natuurlijk ook een optie om gegarandeerd te zijn van je plekje!

Stationsweg 97 | 9201 GJ Drachten 
Tel: 0512 - 247 741 | Mail: info(@)utetut.nl